Levensfase kat

Levensfase kat

De juiste voeding voor je kat is erg belangrijk. CaroCroc kattenvoeding is geschikt voor katten in elke levensfase. Heb je een kitten, een volwassen of een oudere kat? CaroCroc heeft het ideale product voor je kat.

Je kitten

Vanaf de geboorte ontwikkelt je kitten zich volop. Het beenderstelsel, tanden, spieren en het verteringsstelsel worden gedurende het eerste levensjaar gevormd. Daarom is goede voeding juist in deze levensfase cruciaal voor een gezond en vitaal kattenleven. CaroCroc Kitten is een complete voeding voor kittens van alle rassen.

Je volwassen kat

Volwassen katten groeien niet meer, maar de lichaamsconditie dient extra gecontroleerd te worden. De conditie hangt af van voeropname en lichaamsbeweging. Voor volwassen katten heeft CaroCroc vier voersoorten in haar assortiment, zodat je kat krijgt wat hij of zij nodig heeft:  

CaroCroc With Chicken zeer smakelijk en licht verteerbaar
CaroCroc With Fish voor de kieskeurige eter 
CaroCroc With Lamb bij spijsverteringsproblemen
CaroCroc Indoor voor katten die met name binnenshuis leven

Je oudere kat

Naarmate katten ouder worden veranderen de voedingsbehoeften. Ook nu is de lichaamsconditie van groot belang. Een ideale lichaamsconditie verlengt het leven en verlaagt het risico op de belangrijkste ziekten. CaroCroc Senior is afgestemd op de specifieke behoeften van katten ouder dan 8 jaar.