Levensfase hond

Levensfase hond

De voedingsbehoefte van je hond verschilt per levensfase. CaroCroc biedt passende voeding voor iedere levensfase, voor elke hond. Of je hond nu een pup, volwassen of senior is.

Je pup

Pups groeien ontzettend snel. Tijdens de groeifase worden nieuwe weefsels aangemaakt. Het grootste deel van deze aanmaak is eenmalig; zenuwstelsel, gebit en skeletontwikkeling.

Krijgt je pup tijdens deze groeifase te veel of te weinig voedingsstoffen binnen, dan kan dit direct of op latere leeftijd tot uiting komen. Daarom is een goede voeding met de juiste hoeveelheden voedingsstoffen tijdens de groeifase essentieel voor een lang en gezond leven.

CaroCroc Puppy
CaroCroc Puppy Large

Je volwassen hond

Je hond is volwassen wanneer het zijn eindgewicht heeft bereikt en geen nieuwe lichaamscellen meer aanmaakt voor groei.

Tijdens deze fase heeft je hond voeding nodig, afgestemd op het vervangen van oude lichaamscellen. Daarbij is het belangrijk dat je hond een gezond gewicht houdt.

CaroCroc Original

Je oudere hond

Naarmate honden ouder worden, verandert de voedingsbehoefte. Honden bewegen minder en de organen functioneren niet meer optimaal. De eiwit- en mineralenbehoefte neemt af. Het is belangrijk voor het welzijn van je hond om de voeding hierop aan te passen.

CaroCroc Senior
CaroCroc Senior Sensitive

Kies gewoon de best passende voeding voor je hond uit het ruime CaroCroc assortiment.