Je kat is jouw vriend en huisgenoot. Daarom is alleen het beste goed genoeg en stel je hoge eisen aan de voeding van je kat. CaroCroc biedt passende voeding voor elke levensfase én voor elke kat. Of je kat nu een kitten, volwassen of senior is. En of je kat een voorkeur heeft voor kip, lam of vis: voor elke kat zit je met CaroCroc gewoon goed.

Kies de juiste voeding voor je kat

CaroCroc is Oer-Hollands en biedt een compleet en overzichtelijk assortiment kattenvoeding verdeeld in een Premium en Super ­Premium lijn. 

Net als jij, stellen ook wij ook hoge eisen aan de voeding voor je kat. Uiteraard ben je op zoek naar het ideale product. Welke voeding het meest geschikt is, hangt af van verschillende factoren.

Denk hierbij aan leeftijd, energiebehoefte, maar ook aan smaak. Want katten zijn kieskeurige eters. CaroCroc heeft voor de volwassen kat een kip, lam en vis-variant in haar assortiment. Daarnaast zijn CaroCroc producten gemaakt met hoogwaardige grondstoffen, extra vitaminen en mineralen en zonder toevoeging van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

CaroCroc Super Premium

Afgestemd op de behoeften van katten in elke levensfase en met eventuele voedselovergevoeligheden.

CaroCroc Kitten CaroCroc With Chicken CaroCroc With Fish CaroCroc Indoor CaroCroc With Lamb CaroCroc Senior
CaroCroc Kitten CaroCroc With Chicken CaroCroc With Fish CaroCroc Indoor CaroCroc With Lamb  CaroCroc Senior 


CaroCroc Premium

Naast bovenstaande Super Premium producten heeft CaroCroc voor de kat ook een Premium product in het assortiment. CaroCroc 3-Mix is een combinatie van brokjes met smaak van rund en gevogelte.