Korting op talloze Hollandse uitjes!

Wil je er ook lekker op uit met het gezin? Goed nieuws! Bij een actieverpakking CaroCroc voor je hond of kat krijg je nu korting op talloze leuke uitjes van eigen bodem. En... het is helemaal feest, want je krijgt het 2e kaartje gratis! Gewoon veel voordeel, zo doen we dat! Op z’n Hollands.

De CaroCroc actieverpakkingen zijn voorzien van een actiesticker met unieke code onder de kraslaag en enkel verkrijgbaar bij deelnemende dierenspeciaalzaken. Bij aankoop van een CaroCroc actieverpakking ontvang je een unieke code, die je op deze website kunt verzilveren voor korting op een Hollands uitje. Ga jij voor een rondvaart door Amsterdam, een bezoekje aan de dierentuin of een leuke voorstelling? Het aanbod is reuze en verandert ook regelmatig. De voucher met kortingscode voor deze Hollandse uitjes wordt na het invullen van je persoonsgegevens direct per e-mail naar je verzonden.


  • Elke unieke code kan eenmalig worden gebruikt
  • De voucher met kortingscode voor deze Hollandse uitjes wordt na het invullen van je persoonsgegevens direct per e-mail verzonden
  • Per mailadres kun je één keer deelnemenKlik hier voor de actievoorwaarden.