Gewoon nog duidelijkere verpakkingen

Binnenkort zul je zien dat de CaroCroc verpakkingen verbeterd zijn. Deze verbeteringen zijn doorgevoerd, zodat het voor jouw als klant en je dierenspeciaalzaak gewoon nog duidelijker wordt. De samenstellingen van de producten zijn uiteraard onveranderd gebleven. 

Eén van de verbeteringen is een verheldering van de productkenmerken. De lange tekstuele omschrijvingen zijn omgeturnd tot pictogrammen, welke het in één oogopslag duidelijk maken waar het product voor dient. Om het nog verder te verduidelijken is er ook een korte Nederlandse en Engelse tekst onder elk pictogram toegevoegd, zodat iedereen het product van zijn of haar wensen kan vinden. 

Op de 15 kg verpakkingen is de barcode naar de zijkant van de verpakking verplaatst, zodat je dierenspeciaalzaak de barcode nog eenvoudiger kan scannen als deze grootverpakking helemaal onder in je winkelwagentje ligt. 

De voedingsschema’s van CaroCroc zijn gebaseerd op het actuele gewicht van de hond of kat. In de linker kolom is de leeftijd te vinden en kunt u de aanbevolen voergift vinden door in de horizontale balk het actuele gewicht van de hond of kat erbij te zoeken. Om te benadrukken dat dit om het huidig gewicht gaat (en niet om het gewicht wanneer de hond of kat uitgegroeid is), hebben we dit extra benadrukt door tekstueel in de koptekst van het voedingsschema toe te voegen “gebaseerd op huidig gewicht”. 

Passend bij het Nederlandse en milieubewuste karakter van CaroCroc, gebruiken wij eerst de bestaande verpakkingen van elk product. Zodra hier geen voorraad meer van is, zal de nieuwe aangepaste verpakking per productvariant in omloop komen. De eerste verpakkingen (CaroCroc Skin Support 3 kg, CaroCroc Senior 3 kg, CaroCroc Original 15 kg, CaroCroc Large Breed 15 kg) zullen in november en december uitgeleverd worden. 

Met deze verpakkingen willen we het voor jou als klant gewoon nog duidelijker maken!