* Verkrijgbaar in 375 gram

CaroCroc Super Premium worst met lam is geschikt als volledig diervoeder, aanvullend diervoeder en als beloning voor honden en is perfect te combineren met het merendeel van het CaroCroc droogvoer uit de gouden Super Premium lijn. Wil je ook eens de andere variant CaroCroc worst Premium met kip proberen? Klik dan hier voor meer informatie over dit product.

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater. 

Voedingsschema CaroCroc High Energy hondenvoeding

 

 

 
Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van je hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Samenstelling

Lam (74%), rijst (18%), groenten (3,5%), fruit (3,5%), vitamine en mineralen (1%)

Analytische bestanddelen

Vocht 67,9%, ruw eiwit 10,9%, ruw vet 7,4% ruw celstof 1,5%, ruwe as 7%, calcium 0,7%, fosfor 0,4%, natrium 0,2%

 

Uitproberen?

CaroCroc Super Premium worst met lam proberen? Lees hier meer over uitproberen of ga direct op zoek naar jouw dichtstbijzijnde CaroCroc verkooppunt.