* Verkrijgbaar in 375 gram

CaroCroc Premium worst met kip is geschikt als volledig diervoeder, aanvullend diervoeder en als beloning voor honden en is perfect te combineren met het CaroCroc droogvoer uit de zilveren Premium lijn. Wil je ook eens de andere variant CaroCroc worst Super Premium met lam proberen? Klik dan hier voor meer informatie over dit product.

In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater. 

Voedingsschema CaroCroc High Energy hondenvoeding

 

 

 
Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van je hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Samenstelling

Kip (74%), rijst (18%), groenten (3,5%), fruit (3,5%), vitamine en mineralen (1%)

Analytische bestanddelen

Vocht 58,0%, ruw eiwit 8,9%, ruw vet 5,7% ruw celstof 3,3%, ruwe as 9,9%, calcium 3,1%, fosfor 1,4%, natrium 0,2%.

 

Uitproberen?

CaroCroc premium worst met kip proberen? Lees hier meer over uitproberen of ga direct op zoek naar jouw dichtstbijzijnde CaroCroc verkooppunt.