- Verkrijgbaar in 3 kg & 15 kg

Stress, intensieve trainingen voor sportwedstrijden of lactatieperiode kunnen leiden tot gewichtsverlies bij je hond.

CaroCroc Recovery bevat een hoog vetgehalte. Dit geeft meer vetmassa en helpt je hond herstellen.

  

CaroCroc Recovery

CaroCroc Recovery voor honden die herstellende zijn

CaroCroc Recovery is zeer geschikt om honden met ondergewicht weer in conditie te brengen. 

CaroCroc Recovery is zeer smakelijk en bevat 24% eiwit en 20% vet. De voeding heeft een hoog vetgehalte wat meer vetmassa geeft en je hond helpt te herstellen.

 

  

Voedingsadvies voor honden die herstellende zijn

Maak de overstap naar CaroCroc Recovery geleidelijk. Het hoge vetgehalte kan belastend zijn voor het spijsverteringsstelsel. In het voedingsschema hieronder staat een indicatie voor de dagelijks te verstrekken hoeveelheid. Volg het voedingsschema in de tabel, maar pas eventueel het schema aan om het ideale gewicht van je hond te handhaven. Verdeel de dagelijkse hoeveelheid voer over twee of meer maaltijden per dag. Houd de conditie van je hond steeds goed in de gaten en zorg altijd voor vers, schoon en beschikbaar drinkwater.

 

Voedingsschema CaroCroc Recovery

 

 

 

Voedingsschema’s zijn gebaseerd op gemiddelden. Let daarom steeds op de conditie van je hond en pas hier de hoeveelheid voeding op aan.

Samenstelling

vleesmix, dierlijk eiwitextract, gevogelte, maïs, tarwe, dierlijk vet (rund, gevogelte), rijstzemelen, tarwegries, rijst, gerst, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, lijnzaad, gist, mineralen

Analytische bestanddelen

ruw eiwit 24%, ruw vet 20%, ruwe celstof 2,6%, ruwe as 6,9%, vocht 10%, calcium 1,3%, fosfor 1%